More

    Sătmărenii Ovidiu Domide şi Daniel Nistor vor pe podium

    7

    A 10-a ediţie a Transcarpatic Rally Raid va debuta marţi, cu startul festiv de la Sala Sporturilor din Braşov, undeva în jurul orelor 14.00. Superspeciala din prima etapă va avea loc în zona şoselei de centură a oraşului, în apropierea Hotel Stop, începând cu orele 14.45. Proba se desfăşoară în imediata apropiere a locaţiei pe un teren special amenajat.

    “Am ales un traseu selectiv. Sportivii vor fi vrăjiţi de frumuseţea peisajelor, dar vor parcurge în regim de cursă probele speciale. Efortul concurenţilor va fi susţinut de cel al mecanicilor şi organizatorilor. Suntem pregătiţi să dăm startul ediţiei aniversare Transcarpatic Rally Raid 2015. Îmi doresc din tot sufletul ca cei care vor lua startul să termine acest rally raid. În premiera pentru această competiţie avem participarea unui autoturism de tip buggy din Israel. Cum înscrierile nu s-au terminat şi-au anunţat participarea şi 2 echipaje din România la această clasă. Avem mai multe motive de bucurie. Sunt încântat de participarea pilotului de raliuri şi manager al echipei Napoca Rally Academy, Marco Tempestini, alături de Roxana Ciuhulescu pe post de navigator”, a declarat Victor Pop, preşedintele comitetului de organizare.
    Vom avea şi reprezentanţi din Satu Mare. Pe un Nissan bine echipat, Ovidiu Domide alături de copilotul său, Daniel Nistor vor încerca să prindă cel puţin un loc pe podium. Dacă ani buni, Transcarpatic Rally a pornit de la Satu Mare, de această dată a fost ales Braşovul ca start.
    Între 22 şi 26 septembrie, echipaje din Italia, Israel, Rusia şi România vor participa la Transcarpatic Rally Raid 2015. Motoarele au fost unse, hărţile de traseu sunt pregătite. De pe crestele munţilor la malul mării, 1.135 de kilometri de aventură şi emoţie împărţiţi în cinci etape, din care lungimea probelor speciale este de 720 kilometri, îi aşteaptă pe concurenţi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE