More

    REVOLTĂTOR! Copiii cerşetorilor sunt DROGAŢI ca să nu PLÂNGĂ! În plin centrul municipiului SATU MARE

     

    cersetoare

    Sătmarul zilelor noastre ascunde cele mai negre coşmaruri care devin realitate. Sub pretextul sărăciei ies la lumină, cu mâna întinsă şi sufletul uitat undeva într-o sticlă cu alcool, cerşetorii care sunt angajaţi cu normă întreagă de interlopi. Trecătorii, impresionaţi de imaginea unui om sărman, lovit de soartă, le oferă câţiva bănuţi celor “mai săraci decât ei”.

    Numai că , pe înserat, lucrurile se schimbă radical. Cerşetorii îşi termină “norma” şi raportează veniturile “încasate” superiorilor, care îi recompensează cu o şaorma şi o porţie măricică de alcool sau droguri, după nevoile fiecăruia. Cei care stau cu mâna întinsă îşi schimbă tactica “impresionării cetăţenilor” de la un “sezon” la altul. Astfel că se perindă în locurile “cheie” din oraş: staţii de autobuze, gară, biserici, parcuri, cimitire – oameni cu “dizabilităţi”, copii cu vârstă de şcoală, sau cel mai nou “produs” lansat de interlopii traficanţi de carne vie – “mamele” cu copii mici.

    Dar, v-aţi întrebat vreodată de ce dorm mereu sugarii aflaţi în braţele cerşetoarelor, presupusele lor mame? Pentru că sunt fie pe droguri fie pe alcool! Motivul consternant: ca să nu ţipe. Desigur, organismul copiilor nu e capabil să facă faţă unui asemenea şoc. Şi adesea, copiii ajung îns atre gravă la spital. Aceasta este realitatea pe care puţini sătmăreni o cunosc!

    Iar autorităţile par amorţite în faţa acestui fenomen dincolo de limita suportabilului! Oare câţi copii au murit până acum?! Destul de greu de stabilit, dacă aceştia nu sunt înregistraţi! Exact! Ei nu există în acte! Mor şi nimeni nu ştie că au murit! Şi toate acestea sub ochii noştri, în plin centru, fie el vechi sau nou. Oare aude cineva?!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE