More

    ORAŞUL unde se MUNCEŞTE din PLIN. VEZI care este ACESTA

    livada1

    Timpul frumos permite ca lucrările executate pe mai multe planuri să se desfăşoare fără întrerupere la Livada.

    livada3

    Lucrările de renovare a sediului Primăriei Livada sunt aproape finalizate. Potrivit primarului Piricsi Arthur, au fost zugrăvite mai multe birouri, a fost montat parchet laminat iar în multe birouri a fost schimbat mobilierul. Ieri se lucra la reamenajarea birourilor pentru ca activitatea să revină la normal.

    livada2

    Nu numai sediul Primăriei Livada este reabilitat ci şi mai multe tronsoane de drum. Până în prezent au fost făcute asfaltări în valoare totală de 280.000 de lei pe străzile Lebedei şi Petofi Sandor. Potrivit primarului Piricsi Arthur, în scurt timp vor începe lucrările de asfaltare a străzii Vasile Lang, pe o lungime de 1,4 km, precum şi două tronsoane de câte 300 de metri în satul Adrian. Aceste lucrări sunt estimate la 760.000 de lei.

    livada4

    În prezent sunt aproape finalizate lucrările de reabilitare a Căminului Cultural din Livada Mică. A fost schimbat acoperişul, refăcut tavanul, au fost executate lucrări de reparaţii la pereţi, atât în interior cât şi în exterior, au fost montate geamuri termopan. Toate aceste lucrări au costat circa 40.000 de lei, bani alocaţi de la bugetul local.

    La Dumbrava, în schimb, din cauza faptului că vechiul Cămin cultural era foarte distrus, s-a decis construirea unuia nou.

    În acelaşi timp, se lucrează la intensitate maximă la proiectul de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare în oraşul Livada.

    livada5

    Când lucrările la acest proiect vor fi terminate, Livada va avea reabilitat sau extins 18,4 km de apă şi 12,4 km de canalizare, precum şi o staţie de epurare şi o staţie de pompare şi tratare a apei. Pentru a nu apărea probleme cu alimentarea cu apă, au fost forate patru puţuri la 180 de metri adâncime.

    Chiar dacă acum oraşul arată ca un şantier, când aceste investiţii vor fi finalizate, Livada va arăta, cu adevărat, ca un oraş european cu pretenţii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE