More

    Istvan Kovacs, criticat după Botoşani – Dinamo 1-1

    istvan-kovacs-2

    Una dintre cele mai importante publicaţii de sport din România, alături de specialişti face analiza arbitrilor din Liga 1 după fiecare etapă.
    Din păcate, arbitrul careian Istvan Kovacs nu a primit cuvinte de laudă din partea acestora, după ce a oficiat meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo, încheiat 1-1, acordându-i nota 3, spunând că Istvan Kovacs a avantajat Dinamo în meciul de la Botoşani.
    Iată ce scrie în descrierea ecusonului FIFA: “ O nouă prestaţie lamentabilă a lui Kovacs care a comis două erori majore, ambele în defavoarea gazdelor. Deşi plasat excelent pentru a putea judeca în mod corect, Kovacs nu a acordat lovitura de pedeapsă atunci când Fai l-a atacat neglijent, în săritură, pe Fulop (minutul 18). În minutul 25, arbitrul nu a dorit să aplice prevederile regulamentare şi să îl elimine pe jucătorul oaspeţilor, Şerban, pentru un atac cu talpa direct pe piciorul unui adversar, deşi acesta fusese avertizat în minutul 19. La această fază, arbitrul se afla la doar trei metri de contact. Note: Kovacs 3, Oniţă 7, Szabo 7“.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE