More

    Tot mai mulţi BĂTRÂNI cad pradă CRIMINALILOR. OCTOGENARĂ, fără apărare, OMORÂTĂ în propria casă

     

    crima03

    Tot mai multe persoane în vârste din mediul rural cad pradă unor descreieraţi, plătind preţul suprem pentru singura vina că sunt fără apărare. După ce la sfârşitul lunii mai un individ şi-a omorât părinţii la Giungi, după care şi-a răstignit mama, iar pe tatăl său l-a ciuruit cu un cuţit, o altă femeie, în vârstă de 81 de ani, a căzut pradă unui criminal. Femeia, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită de doi vecini, alertaţi de faptul că victima nu mai dădea niciun semn de viaţă.

    Poliţiştii au fost alertaţi sâmbătă de către localnicii din Micula după ce o femeie, în vârstă de 81 de ani, din comuna Micula, a fost găsită fără suflare în propria casă. Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă și spun că este vorba de o crimă, bătrâna având mai multe leziuni la nivelul corpului. Vecinii spun Ileana Nagy locuia singură și a fost găsită de către doi vecini. Aceştia au găsit ușa închisă, fapt care le-a trezit suspiciunea. După ce au forţat uşa, din cauza faptului că femeie nu răspundea la apelurile verbale, vecinii au găsit-o pe femeie fără suflare. Vecinii se arată miraţi de gestul criminalului, în condiţiile în care femeia nu ar fi avut lucruri de valoare şi nu era cunoscută ca având vreo pensie mai substanţială. Victima avea două fete, una care domiciliază la Carei şi alta chiar în comuna Micula, în timp ce fiul femeii a decedat în urmă cu câţiva ani.

    Poliţiştii au dispus transportarea cadavrului la Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea cu exactitate a orei şi a modului în care femeia a fost omorâtă.

    “Băiatul mei îi ducea mereu pâine, căci locuia singură şi nu se prea putea mişca. Fiica sa mai venea de la Carei ca să o mai ajute. Dimineaţă la ora 13.00, când trebuia să îi ducă pâinea, nu a deschis nimeni uşa, iar cu vecina am intrat ca să vedem care este problema. Când am deschis un pic uşa, femeia era acolo, moartă”, a spus vecinul care a găsit-o pe victimă.

    Vă reamintim că la sfârşitul lunii mai a avut loc o altă crimă în care au căzut victime la acea dată doi brătrâni. Un individ în vârstă de 36 de ani, care răspunde la numele de Marcel Nagy, a ales să îşi omoare părinţii într-un mod îngrozitor. Acesta şi-a răstignit mama pe pat, dar nu înainte de a o omorî cu o lovitură de cuţit direct în cap, iar pe tatăl său, în vârstă de 70 de ani, cu mai multe lovituri de cuţit la nivelul abdomenului.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE