More

    Peste 140 de karateka sătmăreni instruiți de Shihan Adrian Ghinea

    12050455_933722823366033_1487480798_o

    Eveniment deosebit pentru iubitorii artelor marțiale din Sătmar. Directorul sportiv al Federației Române de Karate , Shihan Adrian Ghinea, a fost invitatul special al seminarului de karate organizate de clubul Samuraiul și de Asociația Județeană de Karate Satu Mare.

    Stagiul de pregătire “Karate pentru toţi” l-a adus în mijlocul sportivilor pe Shihan Adrian Ghinea, karate 7 dan, jiu jitsu – 3 dan şi director sportiv al Federaţiei Române de Karate iar la antrenamentele comune au participat peste 140 de karateka de la cinci cluburi sătmărene și de la două cluburi din Ungaria.

    La festivitatea de deschidere de sâmbătă au fost prezenţi, pe lângă antrenori şi sportivi, Adrian Ghinea, Robert Magos – preşedinte AJK, Kereskenyi Gabor – deputat UDMR şi principalul finanţator al evenimentului, Otto Kovacs – directorul de marketing AJK.

    AJK Satu Mare i-a oferit lui Adrian Ghinea o diplomă de excelenţă chiar la începutul seminarului.

    ”Mă simt onorat să mă aflu alături de dumneavoastră. Revin după 10 ani la Satu Mare și din fericire regăsesc același entuziasm și aceeași dorință de a face performanță la cluburile dumneavoastră” a spus Shihan Adrian Ghinea care a menționat că încearcă să aducă toate noutățile de la WKF cluburilor din țară înaintea Europenelor din octombrie.

    Duminică dimineaţa s-a mai ţinut un stagiu dedicat avansaţilor, iar apoi, spre seară, au aflat noutăţi din acest sport antrenorii sătmăreni.

    “Ne bucurăm că am avut parte de un eveniment deosebit. Am învăţat foarte multe lucruri noi de la Shihan Adrian Ghinea. Vrem să facem o tradiţie din acest stagiu internaţional” a declarat Robert Magos la conferinţa de presă organizată duminică la un restaurant din zona centrală a Sătmarului.

    Un amplu reportaj de la acest eveniment cu declarațiile celor implicați veți putea urmări luni seara de la ora 20,45 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

    De altfel, în studio se vor afla Magoș Robert, antrenor la Samuraiul și Kovacs Otto, directorul de marketing al AJK.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE