More

    Sătmărean accidentat grav cu un pistol de capsat tapiţeria

    capsat1

    Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Satu Mare, angajat al unei fabrici de mobilă, s-a aflat azi dimineaţă la un pas de moarte după ce unul dintre aparatele de capsat tapiţeria s-a defectat şi a început să proiecteze capsule în toate direcţiile. Una dintre aceste capse i-a intrat în cap, iar alte zece în zona toracelui.

    capsat2

    Angajaţii fabricii au solicitat intervenţia Ambulanţei care a ajuns la scurt timp la faţa locului. În momentul în care a fost preluat de personalul medical de pe Ambulanţă, pacientul era conştient dar foarte speriat, echilibrat hemodinamic şi respirator.

    Prezenta mai multe plăgi înţepate la nivel cefalic şi regiunea anterioară a toracelui, iar capsule se mai aflau încă în unele răni. Paramedicii i-au efectuat pacientului toaleta rănilor, pansarea lor după care a fost transportat la Urgenţe.

    capsat3

    După ce medicii de la Urgenţe l-au consultat pe pacient, s-a constatat că rănile acestuia sunt mult prea grave, astfel s-a luat decizia de a fi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE