More

    Sătmăreanul asasinat în Portugalia, înmormântat acasă, la Petin

    mormantare-satmarean

    Tânărul de 18 ani din satul Petin, Thomas Oros, ucis în urmă cu aproximativ două săptămâni în localitatea portugheză Almancil, a fost condus sâmbătă, 2 aprilie, pe ultimul drum. Sătmăreanul și-a pierdut viața într-o răfuială a unor bande de traficanți de droguri. Aproximativ 200 de persoane au participat la ceremonia religioasă și au fost alături de familia îndoliată la cimitirul din Petin. Tânărul avea doar 18 ani și era pasionat de artele marțiale.

    Thomas Oros a plecat în Portugalia în urmă cu trei ani împreună cu părinții și sora mai mare. Familia s-a stabilit în localitatea Almancil. Părinții acestuia munceau în agricultură, iar băiatul studia la școala din oraș.

    Potrivit anchetatorilor, Thomas a fost împușcat de trei persoane care ar fi deschis focul dintr-o mașină. Autoritățile portugheze i-au identificat și reținut pe suspecți. Aceștia ar fi declarat că l-au asasinat pe tânăr pentru că acesta i-ar fi păcălit într-o afacere cu droguri.

    Cu toate declaraţiile asasinilor, în satul Petin, rudele băiatului nu cred că ar fi avut legături cu cercurile de interlopi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE