More

    Mircea Bolba: “Mă bucur pentru Dulcea, mereu a fost un băiat serios și muncitor!”

    adi dulcea

    Cu două remize albe în ultimele două runde, 0-0 cu Brașov și Baia Mare, CSM Râmnicu Vâlcea a ieșit din zona play-off-ului și a terminat pe locul șapte în B2. Iar ratarea obiectivului l-a determinat pe Alexandru Pelici să renunțe la funcția de antrenor principal de la CSM Râmnicu Vâlcea. După 24 de ore de căutări oficialii trupei din Zăvoi l-au ales ca principal pe ADRIAN DULCEA, un fost atacant al Olimpiei în anii 2000!

    Fostul atacant al lui FC Argeş urmând a prelua postul de antrenor principal al echipei din Zăvoi. Originar din Călimăneşti / Vâlcea, acolo unde încă joacă pentru echipa locală Cozia, a ajuns de miercuri la CSM pentru a semna contractul şi a face cunoştinţă cu noii săi elevi.

    Dulcea a pregătit până acum echipa de Liga a IV-a din Piteşti FC Argeş 1953 şi încă joacă la formaţia Cozia Călimăneşti, care activează în Superliga Vâlcea.

    Adrian Dulcea a venit în 1999 la Olimpia sub formă de împrumut de la Gloria Bistrița. În 2001 a ajuns la Gyor iar apoi până în 2004 a mai evoluat la CFR Cluj Napoca și Gaz Metan Mediaș. A revenit în 2004 la Olimpia unde a jucat sub comanda lui Mircea Bolba. A plecat apoi în Liga 1 la Jiul Petroșani și FC Argeș.

    Din 2013 e și antrenor iar în urmă cu două sezoane numele lui Dulcea a fost vehiculat pentru un eventual transfer ca antrenor secund-jucător la Olimpia Satu Mare. E pe jumătate sătmărean, fiind căsătorit cu o …sătmăreancă!

    Iar în play out va veni la Satu Mare în calitate de adversar al echipei care i-a marcat începuturile carierei.

    “Până la ora 2 azi (n.r. luni) nici eu nu știam că voi antrena la Vâlcea. Discuții am avut iar mâine merg să parafez actele și să mă întâlnesc cu jucătorii. A trebuit mai întâi să îmi rezolv problemele la Pitești la echipa pe care am antrenat o în liga a 4-a. Sper să am șansa de a debuta cu o victorie. Sâmbătă jucăm cu Reșița. Îmi pare rău că vom avea meci cu Olimpia în play out, parcă era mai bine ca cele două echipe să intre între primele șase” ne-a spus noul antrenor de la Vâlcea, Adi Dulcea.

    Legat de numirea lui Dulcea, tehnicianul Olimpiei, Mircea Bolba, consideră că pentru fostul său jucător e un pas important în carieră.

    “Mă bucur mult pentru Dulcea. E un băiat excelent, serios , muncitor. Merita această șansă. Asta e viața. Vom fi acum adversari în play out!” a spus Bolba.
    Olimpia Satu Mare si CSM Ramnicu Valcea vor fi adversare directe in play out. La Satu Mare cele doua grupari se vor intalni pe 21 mai.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE