More

    Fost campion la atletism, medaliat la skandenberg!

    nistea

    Nu doar frații Podac au reușit să aducă medalii în Sătmar de la Naționalele de skandenberg de la Codlea ci iată că avem și un careian ce a impresionat și a reușit să urce pe podium

    Fostul campion național la aruncarea discului, Gheorghe Nistea din Carei a cucerit medalia de bronz la cat.110 kg la mâna dreaptă . ” Mă bucur foarte mult pentru acest rezultat mai ales că a fost primul meu concurs important la acest sport.” ne a spus Gheorghe Nistea cel care a practicat atletismul reușind sub comanda regretatului antrenor Emil Bubu Pop să cucerească în 2008 medalia de aur la Naționale la aruncarea discului.

    nistea1

    ” Mi-a rămas sportul în sânge și după ce am abandonat atletismul. Am rămas axat pe sporturile de forță acum și sunt legitimat la Fit Force Carei. A fost un concurs greu , peste 300 de participanți și cu 12 concurenți doar la categoria mea” a mai spus careianul.

    Tot de la clubul din Carei au mai participat la Naționale , Norbert szucs și Doru Steczka.Iar delegația careienilor la Naționale a fost condusă de Daniel Mureșan , președintele AS Fit Force.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE