More

    ”Fashion s Night Out” sau colecția profesioniștilor din moda sătmăreană

    Ne tot plângem că suntem nevoiți ca pentru a ne cumpăra o haină de calitate și de bun gust trebuie să luăm drumul magazinelor de prin Cluj, Baia Mare, Oradea sau chiar Ungaria ori pandorf. Sau că pentru rochia de mireasă mult visată de domnițe musai trebuie să dea ginerică o fugă-n București. Sau pentru cei cu bani mulți pe la Milano.

    Ei bine totul pare un moft acum după ce am văzut sâmbătă seara ținutele , atât pentru doamne cât și pentru domni, prezentate de creatorii sătmăreni la Fashion s Night Out.

    Evenimentul a umplut sala Esedra iar spre surprinderea noastră numărul domnilor din public a fost sensibil egal cu cel al doamnelor…Că și-au scăldat privirile admirând și creațiile și superbele manechine, e o altă poveste. Dar am văzut și creații interesante pentru domni, casual , sport , office sau elegante.

    Dacă vă spunem că și prețurile unei rochii sau a unui costum prezentat sâmbătă nu-și bat joc de bugetele noastre atunci putem veni cu concluzia că prezentarea de sâmbătă a fost cu siguranță cea mai reușită din ultimii ani!
    Seara de modă nu a avut parte doar de ținute vestimentare, ci și de bijuterii hand-made, „Nemuritoarele de ATC”, create de talentata Alexandra Catargiu.
    ”Prezentarea a fost superbă. A fost un eveniment foarte bine organizat de Kariklea David, manager al agentiei Trust Models. Locul a fost foarte bine ales, perfect pentru eveniment dându-i o notă de eleganță. Designerii au fost la inaltime, ca de fiecare data cu colecții una si una, colecții de primăva-vară de unde doamnele, domnișoarele și domnii chiar pot sa isi aleaga ținutele pentru sezonul urmator.” Ne a spus Alexandra Catargiu.

    Mamă și fiică pe ”catwalk”!
    Una dintre cele mai apreciate colecții a fost cea a Cristinei Mureșan. Alcătuită din rochii și salopete într-o culoare dar care devin speciale prin elementele colorate, colecția a atras atenția și prin finețea materialelor folosite și a accesorilor în trend. Iar emoțiile Cristinei au fost duble deoarece și fiica ei, Raluca a fost prezentă în premieră la un astfel de eveniment. Aceasta și-a prezentat prima colecție personală, Avant-garde”. Raluca, a îmbinat tradiționalul și modernul, creând o lume inedită, îndrăzneață și atractivă. Colecția se completează cu accesorii florale create manual, fiind o colecție de pionierat al Ancăi Marian, absolventă a facultății de peisagistică din Cluj-Napoca.

    ”Am lucrat cam două săptămâni pentru acest eveniment. Am avut emoții duble dar mă bucur că lumea a apreciat colecțiile noastre iar seara a fost una deosebită pentru toată lumea!” ne a spus Cristina Mureșan.

    Tot în premieră , la Satu Mare am avut parte de o prezentare și a sătmărencei Nicoleta Obiș…Cu ținute simple și de efect pentru o vară călduroasă 2016. Iar viitoarelor mirese le-a fost prezentată colecția Ioanei Călin , „Believe in Fairytales”, cu accesoriile create de Diana Mândruț.

    Pentru domni, mereu ”Inedit” și ”Adalin”!
    „Inedit” a prezentat ținute casual, chic, respectiv creații vestimentare destinate evenimentelor atât femeilor cât și bărbaților. Linia masculină a colecției a fost alcătuită din ținute de zi lejere, în tonuri îndrăznețe sau pastelate, animate de caroiajele inspirate de interpretările actuale ale stilul dandy.

    Brandul „Adalin” se adresează bărbatului care ține la imaginea personală, și propune creații care vor să accentueze nu doar aspectul fizic al purtătorului, ci și personalitatea acestuia.

    Promovăm brand-urile locale
    Acest eveniment unic din Satu Mare promovează brandurile renumite din industria modei locale, designerii consacraţi din zona de Nord-Vest a ţării cât şi pe cei aflaţi la început de drum. Adalin, Alexandra Catargiu, Atelier Cris Fashion, Cosmin Mureşan, David Sebastian, Diana Breban, Diva by Liana Szilagyi, Inedit, Karra Launi, L`Atelier Ioana Călin, LCT Collection, Miha Cîrlugea, Nicoleta Obis, Raluca Mureşan &Anca Marian, Ramona Năprădean, Spencer by Ciprian Crăciun au fost designerii care au prezentat colecţiile de primăvară-vară, special concepute pentru acest eveniment.

    Fashion’s Night Out este un eveniment marca TRUST MODELS. Machiajul a fost asigurat de Alina Marchiș, Alexandra Avram de la Secret’s of Beauty, Jakab Orsolya și Bianca Verciuc. De coafurile fetelor s-a ocupat bine cunoscuta Adriana Popescu, alături de Robi Karpinszki, absolvent al școlii de coafuri Pop Academy din Cluj Napoca.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE