More

    Locuri de muncă există! Se caută doritori…

    bursa-ajofm

    Toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt așteptate astăzi, începând cu ora 8.00 până la ora 16.00, în holul Casei de Cultură la Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă. ”Invităm toate persoanele care își caută un loc de muncă să se prezinte la această acțiune.”, a declarat directorul AJOFM Satu Mare, Simona Derșidan.

    S-au înscris peste 60 de agenți economici, din diferite domenii, iar locurile de muncă disponibile sunt în număr de 726. De asemenea, anul acesta, în ceea ce privește evenimentul, există și o noutate. Agenții economici au posibilitatea de a-și prezenta firma, domeniul de activitate, serviciile oferite precum și de a-și descrie locurile de muncă vacante și care sunt cerințele de angajare. Fiecarei firme îi sunt alocate 15 minute pentru prezentare.

    ”Locul pe care l-am instaurat pentru ca firmele să își facă prezentările are ca scop ajutarea celor care sunt în căutarea unui loc de muncă. Astfel, oamenii au posibilitatea ca să vadă efectiv locul de muncă pe care agenții economici îl oferă”, a mai spus Simona Derșidan.

    Acest eveniment este unul foarte bun pentru întâlnirea dintre cererea și oferta din județ. Astfel că, sătmărenii au foarte mari șanse în a își găsi locul de muncă dorit. Motiv pentru care sunt așteptați, toți cei interesați, în număr cât mai mare.
    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE