More

    Sezon încheiat pentru “căpitanul” Cosmin Iuhas

    iuhas-680x365

    Olimpia Satu Mare a început perfect play out-ul, 1-0 la Pâncota și e acum la trei puncte de salvarea directă de la retrogradare. Elevii lui Bolba vor avea chiar șansa de a urca pe locul opt în B2 dacă vor învinge sâmbătă pe U Cluj Napoca.

    Meciul se anunță a fi unul extrem de dificil dacă ținem cont că studenții, în ciuda problemelor financiare , au avut un parcurs bun în această primăvară iar luna trecută reușeau chiar un succes, 3-2 la Satu Mare. Iar în plus antrenorul Mircea Bolba are serioase probleme de efectiv după accidentarea lui Iuhas și cartonașul roșu văzut de Brata la Pâncota.

    ”Din păcate, am mari probleme pe banda stângă. Iuhas s-a accidentat la gambă și nu va mai putea juca în acest sezon, Brata e suspendat, Sălăgeanu abia marți a revenit la antrenamente. În plus îl mai avem și pe Mureșan bolnav… Sper să ne descurcăm”, spune Mircea Bolba care a primit totuși și o veste bună. Fundașul Valter Heil e refăcut complet și se antrenează normal iar de sâmbătă va putea intra în lotul Olimpiei.

    ”La un antrenament am simțit dureri la gambă și din păcate verdictul a fost dur, ruptură musculară. Sper să mă refac și să mai prind măcar ultimul meci, cel cu Pâncota de acasă”, spune căpitanul Cosmin Iuhas.

    Legat de situația celor de la U Cluj Napoca, antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba, spune că nu și-ar dori ca echipa să se desființeze. ”Știu că joi (n.r. azi) ar putea intra în faliment. Mi-ar părea sincer rău pentru că e vorba de un nume de tradiție în fotbalul românesc. Am văzut că au schimbat antrenorul…asta e viața, din păcate sunt probleme la multe echipe din liga a 2-a nu numai la Cluj”a mai spus Bolba.

    Altfel, doi dintre juniorii din lot, Bîgiu și Kanalos au jucat o repriză ieri în Campionatul elitelor la U 19 , în meciul de la Micula dintre Olimpia și Ardealul Cluj Napoca.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE