More

    In memoriam Paula Raţ

    10634104_828392197205480_2326481848664126631_o

    A trecut un an de când îndrăgita sătmăreancă Paula Raț a decedat, un an de când aceasta ne-a convins pe toți că un suflet bun nu moare niciodată. Tatăl acesteia organizează azi în memoria fiicei sale un concert memorial.

    Spectacolul „În Memoria Paulei Raț” va avea loc la orele 19:00 în sala Filarmonicii. Vor cânta: Raluca Dumitru, Goja Luca, Ansamblul Folcloric „Doina Codrului” a Școlii Populare de Arte, surorile Hotca, Andra Zelenac, Rareș Jucan, Fernea Tincuța, formația XXL cu Pop Florin și Petrică Mureșan. Intrarea este gratuită.

    Deși intrarea este liberă, la intrare va exista o urnă în care cei care doresc, după posibilități, să pună bani pentru a ajuta trei centre de plasament din Satu Mare.

    Este vorba despre Centrele ”Maria”, ”Alexandra” și ”Sf. Francisc”. Toți prietenii artistei, și nu numai, sunt așteptați în număr cât mai mare să ia parte la acest spectacol.

    Vă reamintim că Paula Raţ s-a stins din viaţă la doar 23 de ani, pe 15 aprilie 2015 în urma unui accident de circulaţie petrecut pe drumul dintre Oradea şi Arad. Paula mergea la un botez în Arad împreună cu iubitul ei şi părinţii acestuia. Stătea pe locul din dreapta, când tânărul aflat la volan a intrat pe contrasens, unde maşina lor s-a izbit de un TIR. Paula şi-a pierdut viaţa pe loc.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE