More

    Bătălia pentru jobul ideal

    bursa-(1)

    Deschiderea evenimentului a fost făcută de oficialitățile județului și municipiului: prefectul Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamas, primarul Dorel Coica și deputatul Octavian Petric, alături de directorul AJOFM Simona Derșidan. În luările de cuvânt, aceștia și-au arătat bucuria față de acest eveniment, încurajându-i pe toți cei prezenți în căutarea unui loc de muncă.

    „Mă angajez în continuare, în calitate de primar, să aducem agenți economici care să aducă locuri de muncă. Mulțumesc tuturor firmelor care astăzi și-au arătat disponibilitatea să ofere locuri de muncă”, a declarat Dorel Coica.

    Totodată prefectul Radu Bud a mulțumit tuturor celor prezenți la eveniment și și-a exprimat aprecierea față de toți cei care au răspuns cu interes la acest proiect.

    ”Îmi doresc ca în toamnă să organizăm partea a doua a Bursei Locurilor de Muncă.”, a declarat Radu Bud.

    Cei 60 de agenți economici înscriși și-au prezentat cu mult patos firmele și motivele pentru care sătmărenii să profite de ofertele lor. Odată ce s-a dat startul evenimentului, sutele de sătmăreni au intrat în sala Casei de Cultură unde au avut discuții cu reprezentanții firmelor.

    Reamintim faptul că a existat un număr de 726 de locuri disponibile pentru toți cei interesați.
    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE