More

    Gerula de la Cluj, la Satu Mare

    Gerula

    În cadrul unei noi ediții ”Conversații esențiale”, susținute de Viorica Shibata, a fost invitat, în premieră, un om dinafara județului Satu Mare. Lucru care a și meritat! Gerula de la Cluj sau Mugur Pop, pe numele lui adevărat, a fost pentru câteva ore față-n față cu sătmărenii care au vrut să-i asculte povestea și experiențele vieții.

    Mugur Pop mai este numit și Gerula de la Cluj, nu doar din cauza înfățișării lui, ci și pentru că, asemeni dacului Gerula, Mugur s-a retras în natură unde educă copiii și tinerii într-un mod sănătos și moral. Acest om este un personaj extrem de complex, iar cei care au avut șansa de a-l cunoaște s-au convins de acest lucru. Mugur Pop este fascinat și iubitor de natură, animale, turism ecvestru și istorie, dar în special de viață. Acesta locuiește la marginea unei păduri unde are o fermă mare cu multe animale. Toate pasiunile și le-a transformat în stilul de viață din fiecare zi, astfel că există iubire și pasiune în tot ceea ce face.

    La eveniment au participat zeci de sătmăreni care nu au regret nici o clipă faptul că au fost prezenți acolo. Cu toții au fost extrem de plăcut surprinși de acest minunat personaj.

    Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare și Centrul Cultural ”G.M.Zamfirescu”.
    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE