More

    Un vis împlinit ,”Bade ochi de viorele”

    andrada

    E tanără, frumoasă iar Dumnezeu i-a dăruit un talent de care oamenii se bucură. Andrada Bârsăuan, căci despre ea este vorba și-a împlinit un vis din copilărie…. luna viitoare interpreta îşi va lansa primul album de muzică populară intitulat “Bade ochi de viorele”. În timp ce alte domnișoare de vârsta ei colindă cluburile şi preferă distracţia, Andrada a ales drumul succesului. Chiar dacă pare simplu, Andrada a muncit mult, încă de la o vârstă fragedă pentru a ajunge unde și-a dorit. Albumul la care a muncit mai bine de doi ani de zile, conține 14 melodii orchestrate de maestrul Ovidiu Barteș.

    Pe ”Bade ochi de viorele” primul album al Andradei, ascultătorii vor regăsi atât zona Codrului cât și zona de câmpie. Acesta le este dedicat părinților, care o susțin și îi sunt alături necondiționat dar și iubitului ei caruia îi dedica melodia ce poartă numele albumului.

    Norocosul iubit al interpretei e un fotbalist sătmărean lansat de Olimpia , Cornel Ene şi care acum evoluează în Liga 1 pentru CFR Cluj Napoca. De altfel Andrada e obişnuită cu lumea fotbalului, tatăl ei, Cristi Bârsăuan evoluând în trecut la echipe de liga a 3-a din judeţ.

    Invitații care vor participa la spectacol sunt cu toții îndrăgiți de public. Năstăcuța Iuga, Ciprian Picovici, Sânziana Toader, Alina Ceuca, Ioana Pricop și Dragoș Nistor, Bianca Botișan,Ovidiu Furnea, Mădălina Mârza, Ionuț Sima, Bianca Stan, Iulia Bucur, Vasile Coca, Ionela Moruțan și sătmăreanul nostru Petrică Mureșan. Spectacolul de lansare va avea loc luna viitoare, în data de 5 Mai la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului de Nord Satu Mare, intrarea fiind de 15 lei.

    Raluca Jofi

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE