More

    A început Olimpiada Naţională Corală

    Municipiul Satu Mare este gazda, începând de ieri și până la sfârșitul săptămânii viitoare, a patru concursuri naționale pentru elevi. Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, Călin Durla, a precizat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că este vorba despre două olimpiade naționale și două concursuri școlare.

    Începând de ieri are loc Olimpiada Națională Corală a cărei festivitatate de deschidere a avut loc ieri, de la ora 17.00, la Filarmonica “Dinu Lipatti”. Competiția propriu-zisă va începe astăzi și se va desfășura în două locații, și anume, Sala de concerte a Filarmonicii, respectiv Casa de Cultură a Sindicatelor.

    Olimpiada Națională de Biologie se va desfășura în perioada 17-21 aprilie. Festivitatea de deschidere a competiției va avea loc duminică, 17 aprilie, de la ora 17.00, la Filarmonica „Dinu Lipatti”, iar concursul se va desfășura la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

    „La competiție parti-cipă în total 234 de elevi din clasele VII-XII. Festivitatea de premiere va avea loc miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 18.00”, a declarat Călin Durla.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE