More

    “În memoria Paulei Raț”, un spectacol deosebit

    paula-1

    Chiar dacă a trecut un an de la decesul acesteia, Paula Raț a rămas nemuritoare pentru sătmăreni. Dovadă a fost amintirea Paulei păstrată atât de vie în inimile tuturor celor prezenți la spectacolul organizat în memoria ei.

    Spectacolul ”În memoria Paulei Raț” s-a desfășurat la Filarmonica ”Dinu Lipatti”, ieri, începând cu ora 19.00. În deschidere a prezentat Florin Mureșan, după care prezentarea a fost făcută de Ovidiu Matioc și Adriana Tivadar.

    paula-2

    Spectacolul a fost unul cu totul deosebit, nu doar datorită interpreților care și-au desfășurat momentele artistice cu patos, ci datorită tuturor celor prezenți care au creat o atmosferă superbă. Oameni care au fost apropiați artistei au contribuit la ambianța plină de nostalgie și frumusețe.

    Cei care au contribuit la partea artistică a spectacolului au fost: Raluca Dumitru, Goja Luca, Ansamblul Folcloric „Doina Codrului” a Școlii Populare de Arte, surorile Hotca, Andra Zelenac, Rareș Jucan, Fernea Tincuța, formația XXL cu Pop Florin și Petrică Mureșan. De asemenea, preoții Viorel Pașca și Cristian Chindriș au ținut un moment solemn în memoria acesteia.

    Având în vedere faptul că îndrăgita Paula era o persoană empatică, ea voia să îi ajute pe toți cei aflați în nevoie, tatăl acesteia a mărturisit că vrea să înființeze o fundație ”Paula Raț” în cadrul căreia să se desfășoare acte caritabile pentru toți cei nevoiași. De asemenea, își dorește organizarea unui festival în domeniul artistic, tot în memoria fiicei lui.

    Spectacolul a fost unul deosebit datorită momentelor frumoase care au avut loc, dar în special datorită oamenilor care o păstrează în inimile lor, într-un loc cu dragoste și afecțiune.

    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE