More

    Arbitru bagat in spital la un meci de Liga a 5-a

    666

    Unul dintre cei mai experimentați arbitrii din forbalul sătmărean, Gheorghe Petreuș a trăit clipe de groază la un meci de liga a 5-a. Delegat să conducă partida dintre Egri Sasok Agriș și FC Certeze, Petreuș a fost lovit în mod brutal de doi jucători de la Certeze imediat după ce, în minutul 87 centralul validase golul de 2-1 marcat de gazde.

    Cu   3 minute înainte de finalul meciului de astăzi dintre Agriș și Certeze, jucătorii gazdă au reușit să marcheze golul de 2 la 1. În timp ce jucătorii echipei din Agriș se bucurau de reușită, un jucător de la Certeze l-a lovit cu pumnul pe arbitru care a căzut. Nu a fost suficient doar atât. Un alt jucător, tot de la Certeze, l-a lovit cu piciorul în timp ce arbitrul era deja la pământ.

    În acel moment jocul a fost întrerupt, iar arbitrul Gheorghe Petreuș a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean pentru îngrijiri medicale.

    ”Noi ne bucuram pentru gol și am reușit să ajungem la câteva zeci de secunde lângă central după ce acesta fusese deja lovit. Am încercat să l apărăm, îmi pare foarte rău de cele întâmplate. Sunt șocat. A venit salvarea deoarece arbitrul a rămas întins pe gazon câteva minute bune. Sper să și revină . Este al doilea meci consecutiv când asistăm în calitate de echipă adversă la lovirea arbitrilor.Acum o săptămână și la meciul nostru de la Căuaș a fost lovit un arbitru asistent” ne a spus Simon Elek, antrenor-jucător la Agriș care se întreabă pe bună dreptate ce e de făcut pentru a stopa acest val de violență din liga a 5-a. ” Nu sunt și nu voi fi niciodată de acord cu lovirea arbitrului sau a adversarilor. E un sport un meci de fotbal, nu e război. Jucăm  de plăcere pentru o bere și nu pentru altceva. Ce să învețe copii ? Cum să i mai aduci ca jucători sau arbitrii la teren când ei văd așa ceva” spune veteranul gazdelor, Simon Elek.

    Cazul va fi analizat în cadrul Comisiei de Disciplină a AJF, unde se va lua o decizie atât în ceea ce privește rezultatul, cât și în ceea ce-i privește pe cei doi jucători bătăuși de la Certeze. Foarte probabil, echipa oaspete va pierde meciul la masa verde cu 3-0, iar jucătorii vor fi suspendați sau chiar excluși din viața sportivă. Decizia va fi luată marți.

    Din brigada delegată la acest joc au mai făcut parte arbitrii asistenți Sabo Andrei și Kovacs Patrick iar observator a fost Păduraru Valentin.

    Vom reveni cu amănunte.

    Înaintea acestui joc FC Certeze ocupa locul 2 în Liga a 5 a cu 33 puncte iar Egri Sasok pe trei cu 30 puncte…Ambele echipe aveau asigurat locul în play off și urmau să se mai întâlnească de două ori în acest sezon!!!.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE