More

    Gazetar pentru o zi!

    copii-(3)

    ”Școala altfel”, cea mai așteptată săptămână de către elevii tuturor școlilor, indiferent de vârstă. În această săptămână toți elevii se bucură de activități diverse, care îi umple de entuziasm și informații noi.

    ”Copiii sunt foarte bucuroși de această săptămână. Pe tot parcursul anului ne întreabă când va fi ”săptămâna altfel” deoarece știu că îi așteaptă excursii și alte activități, care pentru ei înseamnă foarte mult. Sunt activități diferite de cele pe care le fac în clasă zi de zi. Le place foarte mult această săptămână!”, a spus profesoara Liceului Tehnologic Ardud, Rosza Monica.

    Elevii Liceului Tehnologic Ardud au ales ieri să facă o vizită redacției Gazeta de Nord-Vest. Împreună cu profesoarele Gavrilaș Emanuela și Rosza Monica aceștia au intrat cu pași timizi și curioși în redacția noastră. Pentru câteva momente totul s-a transformat în zâmbete și fericire! Aceștia au avut multe întrebări, la care le-am răspuns cu drag. Mulți dintre ei au fost foarte încântați de această meserie și ne-au mărturisit că și-ar dori să lucreze în acest domeniu. Unii ne-au promis că peste câțiva ani vom deveni colegi!

    ”Am ales să venim la dumneavoastră deoarece copiii sunt foarte pasionați de modul în care se scriu știrile și de modul în care acestea se transmit sătmărenilor”, a declarat profesoara Gavrilaș Emanuela.

    Ne bucurăm și le mulțumim pentru frumoasa vizită, care ne-a făcut dimineața mai veselă. Sperăm, după cum ne-au promis și ei, că peste câțiva ani ne vom bucura de colegialitatea unora dintre ei.
    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE