More

    Primăria este premiată și premiază!

    premiati-(1)

    Ca urmare a participării la Olimpiada Națională de Corală, găzduită de municipiul Satu Mare, corul Liceului de Arte din județ a fost premiat. Primarul Dorel Coica i-a primit ieri pe micii coriști la primărie, unde a petrecut câteva minute împreună cu ei.

    Intrarea coriștilor a fost una cu adevărat maiestuoasă. Aceștia, dirijați de Ioan Florea, au cântat pentru primar și pentru toți cei prezenți. Membrii corului împreună cu organizatorii concursului și cadrele didactice au fost premiați cu câte o diplomă de excelență.

    „Vreau să vă felicit şi să vă mulţumesc, vouă dar şi cadrelor didactice care s-au ocupat de pregătirea dumneavoastră şi tuturor celor care s-au implicat în organizarea Olimpiadei Naţionale de Corală. Vreau să vă asigur de tot sprijinul meu şi pe mai departe. Din partea mea dar şi a Consiliului Local dorim să vă recompensăm eforturile cu diplome de excelenţă,” a spus primarul Dorel Coica.

    Cea mai importantă răsplată pentru cei prezenți a fost, însă, aprecierea și încurajarea venită din partea primarului. Ca și mulțumire, cadrele didactice i-au oferit primarului o diplomă și l-au felicitat pentru modul în care primăria susține și organizează evenimentele culturale din municipiu.
    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE