More

    Trupa lui Dulcea, decimată de varicelă

    dulcea bolba

    Primele două clasate din play out-ul Ligii a 2-a seria vest se întâlnesc sâmbătă la Râmnicu Vâlcea.

    CSM –ul din localitate şi Olimpia Satu Mare sunt singurele echipe cu punctaj maxim după primele două etape disputate şi par îndreptăţite să spere că nu vor avea probleme cu evitarea directă a retrogradării.

    Vâlcea se simte excelent după instalarea ca antrenor a fostului golgheter de la Satu Mare, Adrian Dulcea şi în ultimele două etape a reuşit să câştige, 2-0 cu Reşiţa şi 1-0 la Târlungeni. Echipa a arătat o poftă bună de joc şi mai multă organizare mai als pe faza defensivă.

    „Din păcate însă avem probleme de lot .Trei jucători sunt cu varicelă şi sper să nu mai apară şi alţii. În plus mai e şi portarul Geantă accidentat. Chiar şi aşa vrem să continuăm seria meciurilor bune şi să obţinem încă o victorie care să ne dea şi mai multă siguranţă” spune antrenorul Adrian Dulcea care recunoaşte că abia aşteaptă duelul cu fosta sa echipă.

    „ Normal că e ceva special căci la Satu Mare m-am simţit foarte bine, apreciat şi iubit. E a doua mea casă acolo. Dar acum sunt antrenor la Vâlcea şi trebuie să câştig. „ a mai spus Adi Dulcea care recunoaşte că Olimpia arată altfel de la instalarea lui Mircea Bolba pe bancă. „ Joacă altceva, nea Mircea Bolba le a dat mai multă încredere şi libertate lui Buhăescu şi Mărkuş , am văzut şi meciul cu U Cluj, unul foarte bun pentru Olimpia. „ a mai declarat tânărul tehnician din Zăvoi.

    Legat de absenţe, Samson, Luduşan şi Petrescu sunt jucătorii cu varicelă de la CSM.
    De cealaltă parte, Olimpia va porni în această dimineaţă spre Râmnicu Vâlcea iar la capitolul absenţe îi avem pe Villand, Iuhas şi Chivari. În schimb revin Brata după suspendare şi Sălăgeanu după recuperare.

    „Mergem să câştigăm la Vâlcea. Trei puncte în acest meci ar fi de aur pentru noi căci ne am consolida poziţia a 8-a în clasament” spune Mircea Bolba care a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului său elev, Adi Dulcea. „ Mă bucur pentru el că a început cu dreptul ca principal la liga a 2-a. Îl ştiu un om extrem de ambiţios, serios şi pasionat. Aşa a fost ca jucător şi sigur aşa e acum ca antrenor” a mai spus Bolba.

    Programul etapei:

    CSM Rm Vâlcea – Olimpia Satu Mare,
    Univ Cluj Napoca – Şoimii Pâncota,
    Metalul Reşiţa – Unirea Tărlungeni.

    Clasament

    1.CSM Rm Vâlcea 2 2 0 0 3-0 24
    2.Olimpia SM 2 2 0 0 4-1 17
    3.Univ Cluj 2 0 1 1 1-3 17
    4.Şoimii Pâncota 2 1 0 1 1-1 16
    5.U. Tărlungeni 2 0 1 1 0-1 10
    6.Metalul Reşiţa 2 0 0 2 0-3 -11

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE