More

    Someșul, paradisul reducerilor!

    somesul

    Diseară va avea loc Noaptea Albă a Cumpărăturilor!

    După cum am fost obișnuiți, în fiecare an, înainte de paște, Centrul Comercial Someșul își deschide porțile cu reduceri spectaculoase pentru sătmăreni. Așadar, în această seară, între orele 20.00 – 00.00, se va desfășura Noaptea Albă a Cumpărăturilor.

    Peste 40 de magazine, din care majoritatea sunt recent renovate, oferă până la 70% reducere. Sătmărenii au șansa, pentru câteva ore, să cumpere o gamă largă de produse, la cele mai avantajoase prețuri.

    Este bine știut faptul că societăți importante din industria modei penru barbați și femei, firme de prestigiu din zona alimentației publice și medicale sau producători de mobilă și bijuterii dețin spații în incinta Complexului. Astfel, sătmărenii au ocazia înainte de paște să se delecteze, după o zi încărcată, într-un paradis al reducerilor.

    De asemenea, după plimbările lungi prin magazine, sunteți invitați să vă îndulciți la cofetăria din incinta Complexului, unde, de asemenea, veți beneficia de reduceri.

    Vă invităm să participați la o seară plină de reduceri, veselie și multe cumpărături!

    De menționat este faptul că, deși prototipul spune că femeile sunt zeițele cumpărăturilor, în acest caz atât femeile, cât și bărbații se pot desfăta, în egală măsură, în căutarea cumpărăturilor ideale!

    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE