More

    Doar pentru orgoliu!

    hand

    Primele două clasate din seria B a Diviziei A la handbal masculin se vor întâlni duminică la prânz la Făgăraș. Liderul CSM Făgăraș va întâlni pe CSM Satu Mare într-un duel care, din păcate pentru echipa noastră, nu mai poate schimba situația în clasament.

    Elevii lui Istrate nu mai pot trece pe prima poziție nici dacă vor reuși să se impună în derby, diferența de opt puncte dintre primele două clasate fiind greu de recuperat chiar dacă brașovenii au un meci în plus disputat.

    Antrenorul Nicolae Istrate spune că va umbla la orgoliul elevilor săi și va încerca să obțină măcar un succes de moral în derby.

    ” I-am bătut și în tur și cred că putem să-i învingem și la ei acasă. Păcat că am pierdut puncte cu echipele mai slab clasate ” spune Nicolae Istrate care e supărat și pe modul în care a fost gândit sistemul competițional. ” Păi cum să țin echipa în formă dacă de aproape o lună nu am mai jucat niciun meci oficial?! Jucăm la Făgăraș duminică și apoi iar stăm două săptămâni. E bătaie de joc”, a mai spus antrenorul sătmărenilor care și-a calculat deja pașii pentru acest final de sezon.

    ” Locul la baraj nu-l mai putem pierde. Vom mai avea un meci greu în ultima etapă cu Oradea și apoi barajul”, a încheiat Istrate care a lăsat impresia că e lăsat singur în lupta asta pentru promovare.

    Doar Lupșe e indisponibil pentru derby-ul de la Făgăraș , în rest tot lotul e valid și va face sâmbătă deplasarea.

    Partida se va juca duminică de la ora 12 și va fi arbitrată de cuplul Pârv-Stamatoiu din București!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE