More

    Aglomerație cu repetiție în vămi

    Vama

    Polițiștii de frontieră se pregătesc pentru afluxul de călători din perioada Floriilor și a Sărbătorilor Pascale. În acest sens, Poliția de Frontieră a luat măsuri, astfel încât traficul de persoane și autovehicule prin punctele de frontieră să se desfășoare în condiții normale. Au fost dispuse măsuri organizatorice de suplimentare a personalului repartizat la controlul documentelor până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, în funcție de dinamica valorilor de trafic.

    De asemenea, vor fi suplimentate arterele de control, pe sensul de ieșire sau intrare în țară, după caz, în limita configurației și a infrastructurii punctelor de trecere a frontierei.

    Pentru evitarea aglomerărilor, Poliția de Frontieră Română recomandă participanților la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt.

    În județul Satu Mare, pe lângă Punctul de trecere a frontierei de stat de la Petea, mai există și varianta Urziceni-Vallaj.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE