More

    Punct prețios adus din Zăvoi

    oli-val

    Olimpia a reușit un nou rezultat pozitiv în play out. Elevii lui Mircea Bolba au remizat, sâmbătă, în Zăvoi cu CSM Râmnicu Vâlcea și așteaptă cu încredere următoarele meciuri cu deja retrogradatele Unirea Tărlungeni și Metalul Reșița.

    Mărkuș în minutul 12 a deschis scorul pentru galben- albaștri, iar apoi vâlcenii au egalat din penalty în minutul 32.

    ”Îi felicit pe băieți pentru dăruire și pentru joc. Pe final s-a simțit oarecum o ușoară stare de oboseală dar chiar și așa am avut ocazii bune în partea a doua de a câștiga. Dar una peste alta e un rezultat echitabil în fața unei echipe bune.” ne-a declarat antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba. Acesta e convins că Olimpia nu va avea probleme în a evita retrogradarea dacă va lua toate punctele din următoarele trei meciuri, acasă cu Tărlungeni și tur -retur cu Metalul Reșița.

    ”Să nu-l supărăm pe Dumnezeu. Cine ar fi crezut la începutul play out ului că facem șapte puncte din primele trei meciuri?! Trebuie să rămânem concentrați și să câștigăm tot cu ultimele clasate” a mai spus Bolba.

    CSM: Fildan – Oct. Vasile, Ct. Pîrvulescu, C. Stoica, Dumitraşcu – Artean, Dâlbea – Piscanu, Firţulescu, R. Georgescu – C. Stoica Antrenor: Adrian Dulcea.

    Olimpia: Băican – Ciul ( min 35 Kanalos), Tătaru, Onicaş, Sălăgeanu – Munteanu, R. Rus ,D. Lukacs( min 85 Heil), Brata(min 81 Bîgiu) -Mărkuş, Buhăescu.Antrenor Mircea Bolba.

    În celelalte două jocuri din play-out: Reșița-Tărlungeni 1-1 și U Cluj Napoca – Pâncota 1-2. Etapa următoare Olimpia va juca sâmbătă acasă cu Unirea Tărlungeni.

    CSM Râmnicu Vâlcea a acumulat 25 de puncte după desfăşurarea meciului cu Olimpia şi ocupă prima poziţie în play-out, la şapte puncte de sătmăreni, cei care se află pe locul de baraj.

    Gazul rămâne lider în play-off
    Chindia – Mioveni 0-0
    UTA – Gaz Metan 1-1
    FC Brașov – FC Baia Mare, marţi, ora 19

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE