More

    Primăria Carei, aproape să finalizeze Cartierul ANL

    anl11

    Primarul municipiului Carei, Kovacs Eugen, a inspectat săptămâna trecută lucrările la blocurile de locuințe din cartierul situat pe strada Tireamului. Acolo sunt zeci de apartamente cu două camere și garsoniere care urmează să fie date în folosință. Mai exact, 85 de apartamente cu două camere și 12 garsoniere, dispuse în șase blocuri.

    S-au asfaltat drumurile
    Săptămâna trecută s-au asfaltat drumurile, iar acum se lucrează la ultimele detalii. Edilul şef careian este de părere că zona este una foarte bună pentru un cartier de locuinţe.“Eu zic că zona este totuşi bună, fiindcă în imediata apropiere este şi ştrandul, iar zona este una liniştită. Noi, ca Primărie şi Consiliu Local, nu avem de rezolvat decât utilităţile”, a declarat primarul Careiului.

    Cine este eligibil?
    Pentru a deveni eligibil pentru ocuparea unui apartament ANL, solicitantul trebuia să îndeplinească trei condiţii esenţiale: titularul cererii să aibă vârsta sub 35 de ani, să aibă un loc de muncă şi să nu fi avut o locuinţă proprie. De asemenea, studiile superioare, vechimea cererii şi o familie cât mai numeroasă devin nişte criterii extrem de importante.
    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE