More

    ”Pe lista noastră se află și foarte mulți tineri și foarte multe femei”

    psd

    Președintele Organizației Municipale Satu Mare a PSD și candidat la Primăria Satu Mare, Dorel Coica, alături de candidații social-democrați pentru Consiliul Local, au susținut ieri o conferință de presă în care și-au prezentat proiectele de viitor.

    Specialiști pentru toate comisiile
    Dorel Coica a prezentat specialiștii pentru fiecare comisie a Consiliului Local. Cu mențiunea că Radu Roca ar urma să rămână în continuare viceprimar. Astfel, avocatul Silviu Sumlaș va fi propunerea social-democraților pentru Comisia Juridică, iar Comisia Economică îi va reveni tot lui Adrian Micle, care este actualul președinte al aceleiași comisii. La Comisia de Urbanizare au fost nominalizați Octavian Ardelean și Radu Sângeorzan, la Comisia Servicii Publice și Comerț a fost nominalizată Eniko Glodean, la Comisia de Sănătate – Dumitru Fanea, respectiv la Comisia de Învățământ a fost anunțat numele Marianei Sălăjan. Nu lipsesc nici tineri, precum Ciprian Crăciun, Manuela Rogoz, Alina Fulga și Ionuț Bujor. ”Avem oameni de foarte bună calitate, profesioniști, vrem să acoperim toate comisiile care vor fi în viitorul legislativ al Consiliului Local. Am început lista cu primarul și viceprimarul. Noi sperăm să nu ocupăm doar funcțiile de consilier local, și după dorința noastră poate o să fim primar și Radu Roca va face parte din echipa mea. Pe lista noastră se află și foarte mulți tineri și foarte multe femei”, a declarat Dorel Coica.

    Un angajament ferm
    Ca și un element de noutate, numărul trei de pe lista de candidați – avocatul Silviu Sumlaș – a făcut un anunț fără precedent. Dacă nu își vor respecta angajamentul față de sătmăreni, social-democrații vor pleca. ”Forul legislativ local ar trebui să aibă la bază dezvoltarea orașului și bunăstarea sătmărenilor. Și sunt convins că Organizația Municipală Satu Mare a reușit să construiască o echipă care este capabilă, datorită profesionalismului și competenței, zic eu, să se implice total în acest proiect. Ca și o garanție a implicării fiecăruia dintre noi, există o demisie în alb pe care am depus-o în condițiile în care nu vom reuși să ne ținem de ce promitem și să facem treabă așa cum doresc sătmărenii”, a spus Silviu Sumlaș.

    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE