More

    Victorie obligatorie!

    bolba

    Olimpia vrea să-şi completeze parcursul bun de până acum din play out cu o nouă victorie sâmbătă în faţa celor de la Unirea Tărlungeni. Şapte puncte din trei etape au scos galben-albaştrii în primele runde în condiţiile în care au jucat împotriva echipelor considerate a fi principale contracandidate la evitarea retrogradării.

    „ Trebuie să câştigăm nu doar meciul de sâmbătă ci următoarele patru jocuri, două cu Tărlungeni şi două cu Reşiţa pentru a avea şanse de salvare directă de la retrogradare. Se anunţă un meci greu sâmbătă căci mereu echipa din Tărlungeni ne-a pus probleme. Să nu uităm de egalurile din sezonul regulat cu ei”, spune Bolba. Antrenorul sătmărenilor e convins însă că dacă vor avea aceeaşi atitudine pozitivă ca şi cu U Cluj sau la Vâlcea atunci jucătorii noştri nu pot rata victoria.

    Va lipsi Sălăgeanu care acuză dureri la spate, de asemenea mai vechii accidentaţi Iuhas şi Chivari nu vor fi nici ei în lot.

    De partea cealaltă Unirea Tărlungeni şi a redus considerabil şansele de salvare de la retrogradare după remiza surprinzătoare de săptămâna trecută, 1-1 de la Reşiţa.
    Partida Olimpia- Unirea se joacă sâmbătă de la ora 11 iar biletul a rămas la 5 lei!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE