More

    Oarul bate Doba degeaba!

    oar

    Intermediara de miercuri a adus o nouă schimbare de lider în Liga a 4-a de elite. Someșul Oar a învins pe teren cu 5-1 pe Voința Doba și a profitat de etapa liberă a celor de la Dorolț și a trecut pe primul loc… Situația s-ar putea schimba însă la Comisia de disciplină deoarece oficialii Oarului au gafat, din nou am zice, și au introdus pe finalul meciului cu Doba un jucător, pe Alin Merce, aflat în stare de suspendare!!! Și pe site ul AJF ului Merce apare cu patru galbene înaintea acestui joc iar în vestiar mai mulți echipieri ai Someșului au confirmat greșeala conducerii!!!

    Dacă Oarul va pierde la masa verde, Recolta Dorolț ar deveni clar favorită la titlu!

    Nu ar fi pentru prima dată în istoria Oarului când echipa ar pierde un titlu pe seama gafelor de numărare a cartonașelor. Ne aducem aminte de sezonul pierdut în fața Victoriei Carei. Sau de meciul de Guiness Book pierdut de Someșul în martie 2014 cu Kneho Urziceni. Ambele echipe au pierdut la masa verde, Oarul pentru că a avut un jucător în stare de suspendare iar Kneho pentru că n-a mai avut suficienți jucători pe teren!!!

    Revenind la meciul de pe teren, Oar-Doba, prima repriză a fost una echilibrată. Nagy a deschis scorul în minutul 11 iar apoi Orosz a egalat în minutul 31 după un corner excelent executat de Dragoș.

    În partea secundă oamenii lui Micaș au dat drumul la pase și în mod firesc au apărut și ocaziile și golurile. Potra min 55 și Nagy min 56 au liniștit lucrurile. Doba a mai avut o bară și o ocazie clară prin același Orosz. Doar că pe final Voința a terminat combustibilul și Oarul s-a distrat. 4-1 Gulya min 80 și 5-1 David min 82.
    Și am fi avut o victorie clară și meritată dacă pe final Alin Merce n-ar fi fost introdus pe teren… Așa că, până marți la Comisie, Oarul e lider, apoi…

    Maiorciac şi-a dat demisia
    “Greşeala de miercuri mi-a pus capac. O să mă ocup în continuare de afaceri. Aşa mi se pare normal ca după o asemenea greşeală să ai coloană, să recunoşti că ai greşit şi să-mi asum acest lucru. De mine aparţinea lucrul acesta, nu de altcineva. Nu trebuie să caut vinovaţi, eu sunt primul vinovat”, a declarat ieri managerul celor de la Oar. Acesta şi-a asumat greşeala şi se pare că va ieşi definitiv din fotbal. Poate e o decizie prea dură dacă ţinem cont că sub comanda lui Maiorciac Oarul a devenit de ani buni dintr-o echipă mică o candidată la titlu. Iar împreună cu primăria din Vetiş, sub conducerea lui Maiorciac , la Oar s-a modernizat baza sportivă. Care acum trebuie să recunoaştem arată excelent.

    Rezultatele etapei a 20-a: Someșul Oar – Voința Doba 5-1 Crasna Moftinu Mic – Turul Micula amânat (4 mai) Cetate Ardud – Știința Beltiug 5-0 Luceafărul Decebal – Talna Orașu Nou 8-1 Unirea Tășnad – Viitorul Vetiș 9-2 Victoria Carei – Sportul Botiz 3-0 (masa verde) Recolta Dorolț a stat.

    Clasament: 1. Someșul Oar 47p, 2.Recolta Dorolț 45p, 3. Luceafărul Decebal 43p, 4.Unirea Tășnad 36p, 5.Talna Orașu Nou 34p
    Etapa viitoare (30 aprilie): Vetiș – Oar, Doba – Decebal, Orașu Nou – Ardud, Beltiug – Carei, Micula – Dorolț, Moftinu Mic – Botiz 3-0 (masa verde), Tășnad stă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE