More

    Jakab Kincso, performera Naţionalelor de la Căciulata

    sah

    După cele cinci medalii cucerite la sahul clasic si dezlegari, LPS a mai obtinut alte şase medalii la Naţionalele de şah de la Căciulata. Şahiştii pregătiţi de Cătălin George Ardelean au luat două medalii de argint la şah rapid şi patru la blitz.:
    La şah rapid, Jakab Kincso la U 16 ani şi Andra Câmpean la U 20 au urcat pe treapta a doua a podiumului iar la blitz, Jakab Kincso a luat aurul tot la U16.

    Tot la blitz delegaţia sătmăreană a luat trei medalii de bronz prin Larisa Covrig la U 12, Lorela Ardelean la U 18 şi Andra Câmpean la U 20.

    Cu siguranţă că Jakab Kincso a avut parte de o competiţie extraordinară. Jakab Kincso a fost unul dintrei cei doi competitori ( din cei peste 600) care nu a pierdut nici macar o singura partida din totalul celor 27 jucate ( clasic + rapid + blitz).

    In perioada 3-8 mai va avea loc la Snagov cantonamentul lotului national de seniori , pregatire pentru Campionatul European Individual (11-24 mai, Gjakovo- Kosovo).

    “Este prima mea actiune centralizata din postura de antrenor al echipei nationale, in rest doar pregatire prin internet. “ spune Cătălin George Ardelean cel care azi îşi serbează ziua de naştere.

    De remarcat că la Căciulata am avut peste 600 de participanţi la Campionatele Nationale Individuale pentru copii, juniori si tineret. Iar din Satu Mare, la diferite categorii de vârstă, am avut 13 sportivi de la LPS şi patru de la CS UNIO.

    La mulţi ani cu drag antrenorului Cătălin George Ardelean, unul dintre cei mai modeşti şi în acelaşi timp pricepuţi, tehnicieni din sportul sătmărean.
    Multă sănătate şi succes din partea GNV!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE