More

    Unirea îşi joacă ultima carte la Satu Mare

    fff

    Olimpia Satu Mare are doar varianta victoriei în partida de azi cu Unirea Tărlungeni. Elevii lui Bolba sunt obligaţi să câştige pentru a reveni pe un loc ce să le asigure salvarea directă de la retrogradare.

    Meciul cu Unirea nu se anunţă însă a fi unul câştigat dinainte… Braşovenii îşi joacă practic ultima şansă la a mai spera la o salvare miraculoasă de la retrogradare. După egalul surprinzător de la Reşiţa cei de la Unirea trebuie să câştige la Satu Mare pentru a nu se îndepărta de locul nouă cel care asigură prezenţa la baraj.

    Dacă la Olimpia atmosfera e una foarte bună după cele trei rezultate pozitive, la Tărlungeni a fost o săptămână agitată.

    Rezultatul de egalitate din meciul de la Reşiţa de la finalul săptămânii trecute a stârnit o adevărată furtună la Unirea Tărlungeni. Preşedintele echipei braşovene, Iosif Kiss, anunţa imediat după jocul cu Metalul că va lua măsuri împotriva antrenorilor şi jucătorilor. Dacă antrenorul Dan Bona a scăpat de la demitere, acesta fiind reconfirmat până la finalul sezonului, şeful Unirii a dat afară trei jucători! Este vorba de Călin Păduraru, Robert Vasiloi şi Alin Damian. În plus la Satu Mare nu va putea evolua , accidentat, portarul Dorin Perianu.

    Unirea Tărlungeni, a 5-a clasată în play-out-ul Seriei a II-a a Ligii 2, e ca şi retrogradată în cazul în care nu câştigă cu Olimpia. Momentan se află la 7 puncte în spatele echipei sătmărene, cea care se află pe locul de baraj de menţinere în eşalonul secund.

    Partida Olimpia –Tărlungeni va începe la ora 11.

    Ieri s-a jucat meciul Pâncota- CSM Râmnicu Vâlcea, scor 3-2 iar azi în play out mai avem meciul U Cluj Napoca- Metalul Reşiţa.

    În play off: 30 aprilie, ora 11:00
    FCM BAIA MARE – UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ, ora 12:00 CS MIOVENI – FC BRAŞOV
    ora 14:30 GAZ METAN MEDIAŞ – CHINDIA TÂRGOVIŞTE

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE