More


  TIK-TOK între PNL și USR

  - Advertisement -

  ”Întărâtă-i drace că mie mi place!”. Cam despre asta e vorba în bursa de azi… După ce-au rezolvat bugetul, au inventat apa caldă ( în București) și mersul pe jos, gratuit, pentru studenți, onorabilii domni de la putere, din coaliția CDR2 au timp să se contreze pe marele subiect de interes național… TIK TOK!
  Totul a început de la un anume domn liberal, Pavel Popescu . Acesta vede la tot pasul spioni chinezi , mici și gălbejiți și acum a cerut interzicerea TI TOK ului!
  El susține că rețeaua este folosită de China pentru a colecta date despre oameni și fac experimente cu inteligență artificială și recunoaștere facială. În loc să l lase în lumea lui, marele userist, Dan Barna i-a răspuns colegului de coaliție… Nu pe TIK TOK u chinezesc , ci pe facebook u American.
  Cică lui Barna îi miroase „a luptă financiară povestea asta”. „Păi și Facebook, ce face Pavele?! Sau Instagram? De Google nu mai zic?! La ăștia e ok, că ne spionează frații noștri, americanii??”, îl întreabă liderul USR pe liberal.
  „Bună rău asta: deputatul PNL Pavel Popescu vrea închiderea TicTok în România. Motivul: cică este un mijloc prin care ne spionează chinezii. Află ăia de la Beijing lucruri intime despre utilizatorul mioritic…
  Păi și Facebook, ce face Pavele?! Sau Instagram? De Google nu mai zic?! La ăștia e ok, că ne spionează frații noștri, americanii??
  Mie îmi miroase a luptă financiară povestea asta. S-a speriat jupân Zuckerberg că au scornit chinezoii ceva și îl lasă fără monopol pe piața rețelelor de socializare, așa că a apelat la prietenii săi sus-puși să îl ajute cu boicotul concurenței. Și unde puteau americanii să înceapă un asemenea proiect pilot, decât la noi?!
  – Dragi români, atenție mare pe ce rețele vă scălămbăiți! Până și alea trebuie să fie ale cui trebuie…”, scrie Dan Barna pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.
  Noi am zice doar atât…dragi români, atenție mare la băieții ăștia din coaliție…în afară de a se da mai rotunzi ca mingea pe TIC TOK sau Facebook , altceva n-au prea demonstrate că știu, și pot!Iar țara ia apă la bord mai ceva ca Titanicul după ce s-a pupat cu Icebergu…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img