More


  Liga a 4-a elite! Viitorul Vetiș-Victoria Carei 2-3 ( 1-0) Meci spectaculos cu…Kovacs Istvan la centru!

  - Advertisement -

  Duelul Vetiș-Carei din play off ul Ligii a 4-a elite a devenit brusc atracția de week end a iubitorilor de fotbal din Sătmar după anunțul că cel mai bun arbitru din România, Kovacs Istvan va veni să conducă jocul.

  Apariția surprinzătoare a lui Kovacs la Vetiș a fost posibilă după ce careianul a avut week end liber la liga 1 iar ”mentorul” său de la AJF Satu Mare, Ștefan Szilagyi l-a rugat să accepte delegarea la acest meci considerat derby local.Iar apariția ecusonului FIFA la Veiș a adus și mulți spectatori pe digul ce ține drept tribună terenului celor de la Viitorul.

  Iar Kovacs , așa cum ne așteptam , a condus impecabil un joc care l-a solicitat mai mult decât s-ar fi așteptat.

  A fost clar un nivel peste cel al fotbalului județean cu un ritm bun , cu cinci goluri și cu răsturnări de situație pe tabelă…Iar ca dovadă că am avut un meci cu ritm…la final arbitrul FIFA a recunoscut că a alergat , nu 13 km ca și în semifinala City-Real ci opt…ceea ce l-a surprins și pe el mai ales că terenul de la Vetiș e unul mic, la limita regulamentului.

  Cât despre meci, Viitorul a surprins plăcut prin așezare și evoluția curajoasă. Merce a deschis scorul în minutul 17 după o gafă a portarului Gorbe. Careienii au replicat la torpilele lui Bîrle, transversală în minutul 34 și a lui Feier, minge respinsă spectaculos de Oșan.

  La reluare Anton are prima ocazie pentru gazde ( min 47) dar apoi în doar două micute oaspeții întorc rezultatul…Mai întâi Mihale reia cu capul o centrare venită din corner , 1-1 min 50 iar apoi la următoarea fază căpitanul Kinczel centrează puternic de pe dreapta în fața porții iar din fundașul Vetișului, Mureșan mingea intră-n plasă.2-3 min 52.

  Careienii se văd cu sacii n căruță  și joacă la trecerea timpului…Numai că la o repunere de la margine, la o fază ce nu anunța vreun pericol, mingea a ajuns la Matioc care cu un șut plasat trimite n vinclu de la marginea careului. 2-2 min 67.

  Victoria obține până la urmă…victoria după un penalty transformat cu șansă de Zbona în minutul 77. Un penalty acordat de Kovacs după un henț …necontestat de gazde! Iar careienii continuă lupta la distanță cu Oașul Negrești pentru titlul de campioană!

  ”Consider că un egal era mai echitabil. Am jucat la un nivel bun împotriva unei echipe  cu pretenții de promovare. Poate doar plusul lor de experiență a făcut diferența.” Ne-a spus antrenorul Cristi Popa de la Viitorul Vetiș.

  ”A fost un meci greu așa cum anticipam. Îi felicit pe cei de la Vetiș și pe Cristi Popa pentru ce au realizat aici cu această echipă tânără. Mai avem de muncit până să fim la un nivel bun care să ne scutească de emoții la fiecare meci.” A declarat Marius Botan ,antrenorul Victoriei.

  Vetiș- Oșan-Apai, Mureșan, Crainic, Țoca, Pop N., Anton, Matioc, Merce, Tamas, Lazăr. Rezerve: Palage, Șuranyi, Duca, Micle, Sician, Toth. Antrenor Cristian Popa.

  Victoria Carei: Gorbe-Bârle, Moșl, Ritli, Mihale, Silaghi, Bakai, Kinczel, Marinaș, Nyilvan R., Feier. Rezerve: Mitracica, Veszpremyi, Ghiarfaș, Tillinger, Benze, Zbona, Nyilvan B., Negrean, Horvath. Antrenor Marius Botan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img