More  Bancnota de 20 de lei care face 7000!

  - Advertisement -

  Să vezi și să nu crezi…sau cum poți face din 20 de lei până la 7000 lei! Primul pas e să intri pe OLX și apoi să ai bancnota sau moneda de 20 de lei căutată de colecționari…Știrea a apărut în week end și ne-a atras atenția chiar dacă, din păcate, n-am găsit în pușculița proprie bancnota făcătoare de minuni.
  Recent, o bancnotă din anul 2021 a devenit virală pe Internet, după ce un utilizator de OLX a postat un anunț în care o comercializa pentru suma de 6.800 de lei.
  Este vorba despre o bancnotă în ediție limitată, apărută acum 2 ani, cu chipul Ecaterinei Teodoriu pe hârtia de 20 de lei. Proprietarul a ținut să specifice faptul că tariful este negociabil, rugându-i pe potențialii clienți să dea dovadă de seriozitate.
  „Vând bancnote de 20 lei în stare foarte, foarte bună. 6.800 de lei. Prețul este negociabil. Rog seriozitate.”, sună anunțul românului de pe OLX.
  Moneda de 20 de lei care se vinde cu o avere pe site-urile de specialitate
  Un alt anunț de pe OLX a revenit în centrul atenției utilizatorilor, chiar dacă a fost postat în noiembrie 2020. Este vorba despre o monedă rară, din anii 90, pentru care proprietarul cere prețul fabulos de 5.000 de euro.
  Tariful este negociabil. Moneda de 20 de lei datează de 21 de ani, având o greutate de 5 grame și diametru de 24 mm.
  Pe fața banului se poate vedea valoarea de 20 de lei, în timp ce pe spate este înfățișat cel mai mare voievod al Moldovei, Ștefan cel Mare.
  „Vând moneda de 20 de lei moneda a fost emisa în anul 1992, moneda are o greutate de 5 grame confecționată din otel placat cu alamă. Aceasta are un diametru de 24 mm si o grosime de 1.60 mm.
  Pe fața principală se observă deasupra valorii monedei un șir de 15 perle, iar sub data emiterii se observă o împletitură.
  Pe fața secundară se observă chipul lui Ștefan cel Mare care este înconjurat în stânga și dreapta de 7 perle, suma acestora fiind 14. Aceste detalii oferă valoarea monedei.”, a scris internautul pe site-ul OLX.
  Știm că e cam lungă bursa de azi dar dacă ați citit-o și v-a și ajutat, vă garantăm că face toți banii!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare