More

  La un click distanță de…faliment. Avertismentul autorităților!

  Nu e zi lăsată de la bunul Dumnezeu să nu apară vreo știre legată de pericolul ascuns din spatele unor postări ”frumos ambalate” de pe internet.

  Am zice că povestea cu ”mama țeparilor pare că e mereu gravidă” și a credulilor …la fel e mai actuală ca niciodată… Ultimul avertisment din partea autorităților a venit în această săptămână după ce un cuplu de tineri din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet.

  Cei doi soți din județul Cluj au văzut pe o rețea socială un anunț și au fost atrași de posibilitatea unei investiții cu un câștig rapid. Au accesat pagina și au cerut detalii.

  Totul a început cu o investiție de 1000 de lei..La început tinerilor li s-a demonstrat că au avut profit de 30 de dolari după 24 de ore…Apoi a intrat pe fir un expert…sumele investite au crescut de la o zi la alta până s-a ajuns la… 5.000 dolari. La 24 de ore au văzut pe platformă că suma teoretic e de 64.000 dolari . Doar că în momentul în care au dorit să retragă banii , tinerii s-au trezit că trebuie să plătească un comision … către statul britanic de 5.900 dolari. Pentru a face rost de acești bani, cei doi soți au cheltuit toate economiile familiei, ba chiar și-au amanetat mașina. Abia când și-au dat seama că au pierdut tot și-au luat un avocat.

  Autoritățile trag un semnal de alarmă când vine vorba de astfel de investiții. Înainte de a trimite orice sumă de bani este extrem de important să verificați foarte bine dacă totul este real.

  Planul celor care conduc aceste rețele este bine pus la punct, iar răufăcătorii se bazează tocmai pe dorința oamenilor de a se îmbogăți peste noapte. Așa că…atenție la neatenție!

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE