More

    FOTOGALERIE. Polițistul EROU, Sorin Lăpuște, declarat POLIȚISTUL ZILEI în România

    Polițistul EROU al județului Satu Mare, Sorin Lăpuște, a fost declarat Polițistul Zilei pe pagina de Facebook a Poliției Române. Sorin Lăpuște a salvat viața unui bărbat de 77 de ani care se afla în pericol de înec în urma inundațiilor care au avut loc în județ.

    “Ieri, 11 iunie, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ardud au fost sesizați despre faptul că s-au produs inundații între localitățile Ardud și Rătești. Ajunși la fața locului, au constatat că apa a inundat și o porțiune din drumul național 19A, iar în șanțul de pe marginea drumului se afla un autoturism în care se afla un bărbat, de 77 de ani, din municipiul Satu Mare, ce nu mai putea ieși singur din autoturism, existând riscul de a se îneca. Văzând că viața conducătorului auto este pusă în pericol, agent șef principal de poliție Lăpuște Sorin a intrat în apă și a reușit să-l scoată pe șofer din mașină. Îl felicităm pe colegul nostru pentru modul de acțiune!,” se arată în postarea Poliției Române.

    Faptele de vitejie ale polițistului sătmărean au fost aduse, pentru prima dată la cunoștința opiniei publice din Satu Mare, de Gazeta de Nord Vest prin articolul http://www.gazetanord-vest.ro/2018/06/foto-politistul-erou-a-salvat-viata-unui-om-blocat-intr-o-masina-luata-de-ape/

    Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV îi transmite pe această cale sincere felicitări polițistului EROU, Sorin Lăpuște și îi urează multe puetere de muncă să salveze cât mai multe vieți posibil.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE