More

    Apelul umanitar al mamei din Ardud nu se justifică. Ce spune dr. Roatiș

    Apelul umanitar al unei mame din Ardud care cerea cu disperare ajutorul sătmărenilor pentru a-și salva fiul mutilat de explozia unui tub de spumă nu se justifică.

    Apelul respectiv poate fi citit pe http://www.gazetanord-vest.ro/2018/08/foto-apel-umanitar-acest-tanar-are-nevoie-de-noi-toti-sa-supravietuiasca/

    Mama lui Darius Balog afirma că fiul ei se află în stare f gravă, că trebuie să achite absolut toate medicamentele și că exisdtă riscul ca fiul ei să fie transportat la Cluj, cerând, în acest sens, ajutorul sătmărenilor.

    Șeful secției Chirurgie Plastică și Reparatorie, dr. Marius Roatiș (FOTO), dezminte pentru Gazeta de Nord Vest acel apel umanitar lansat de mama băiatului, pe care îl consideră nejustificat.

    ”Lucrurile nu stau nici pe departe așa cum spune mama băiatului. Pacientul este bine, se plimbă pe holurile secției, urmează tratamentul specific acestui accident și, deocamdată nu este necesar transferul său la Cluj. Și toate acestea se întâmplă fără ca pe părinții băiatului să-i coste medicamentația. Consider că acel apel umanitar dat de mamă este nejustificat”, a precizat dr. Marius Roatiș pentru GNV.

    Medicul sătmărean crede că mama a recurs la acest gest doar pentru a face rost de bani pe seama suferinței fiului său.

    În aceste condiții, Gazeta de Nord Vest își cere scuze față de cititorii săi și le solicită celor care au făcut demersuri sau au în vedere să facă demersuri pentru a da bani sau alte lucruri acestei familii să nu o mai facă. Deoarece, după spusele medicului Marius Roatiș, nu este cazul.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE