More


  Atenție la ce ronțăiți!

  - Advertisement -

  Așa ne trebuie dacă nu citim literă cu literă ce scrie pe ambalajul produselor pe care le punem în coș când mergem la hyper sau supermarket ori la magazinul din colț…Acum am aflat, după un semnal transmis de europenii mai din vest următoarele… conținutul peste limita admisă a oxidului de etilenă din semințele de susan poate fi dăunător…Iar acest amănunt nebăgat de noi în seamă i-a făcut pe cei de la DSVSA să retragă niște biscuiți celebri și consumați pe la noi de pe rafturi…Ca să n-avem vorbe în plus la bursă venim și cu comunicatul oficial…Așa că atenție la ce ronțăiți…

  ,,În urma unei alerte europene privind conţinutul peste limita admisă a oxidului de etilenă în seminţele de susan folosite la fabricarea produsului Crackers susan 150g , CROCO iniţiază o rechemare a produsului”, se arată în informarea Autorității Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.
  Loturile cu pricina au următoarele caracteristici: – Denumire produs: CROCO BISCUITI CRACKERS SUSAN 150g – Marcă: CROCO – Cod de bare al produsului: 5941194002959 – Prezentare: PUNGA 150g – LOT PRODUS lot L001051120, data fabricație 05.11.2020 data expirare 02.08.2021.
  ,,Produsele care poartă datele limită de consum menţionate mai sus vor fi retrase de la comercializare şi vor fi distruse. Cu toate acestea, unele dintre aceste produse au fost comercializate înainte de inițierea măsurii de retragere. Cei care deţin aceste produse sunt rugaţi să nu le consume şi să le aducă înapoi la magazin”, mai anunţă ANSVSA.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img