More


  Aduși cu “duba”

  - Advertisement -

  În ciuda eforturilor făcute de reprezentanții Asociației FreeLife pentru a ține sub control numărul câinilor fără stăpân din municipiul Satu Mare, numărul acestora rămâne, în continuare. Și asta din cauza câinilor aduși cu duba în oraș. Cei de la FreeLife spun că cei mai mulți câini care apar pe străzile municipiului Satu Mare sunt aduși cu duba din diferite comune din județ și descărcați la marginea orașului.
  ”Având în vedere că în ultimul timp, deși ridicăm constant câini, orașul nostru este “pupulat” cu CÂINI NOI, atât pui în cutii de carton sau saci, cât și adulți, la marginile orașului sau în locuri mai pustii, cum ar fi Pădurea Noroieni, Aqua Star, Barițiu, intrare/ieșire din oras, diguri….etc. Doarece comunele din județ au obligația de a înființa adăposturi și de a gestiona problema câinilor, în funcție de numărul acestora, fiind presați de timp și de “cei de sus”, se pare că găsesc “tot felul de SOLUTII”…aducând și descărcând câini la Satu Mare.
  Avem informații constând în abandonul câinilor la marginile orașului, cartiere…etc. “descarcați”…direct din dubițe inscriptionate sau nu, sau mașini mici…. Rugăm INSISTENT, cine are informații , vede, stie (dovezi, poze, video, declarații)…..să ne contacteze urgent. Tel. 0746813484”, se arată în apelul celor de la FreeLife.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img