More


  Cu sau fără declarație, la școală?

  - Advertisement -

  Nici n-a început bine semestrul 2, că deja au și apărut neînțelegerile în coaliție. Și între miniștrii din guvernul Cîțu!

  Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu (PNL), spune că formularul publicat pentru ca părinții să îl completeze NU are bază legală!

  Ministerul Sănătăţii condus de useristul Vlad Voiculescu a publicat, vineri seară, formularul pe care părinţii îl pot descărca şi completa. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, însă, că Direcţia Juridică din Minister nu a găsit baza legală pentru ca acel formular să fie solicitat în alb tuturor părinţilor. Apoi, premierul Cîțu, ce se vrea șef peste PNL, i-a luat partea colegului său liberal de la Educație și a anunțat după rapelul de sâmbătă că declarația e ca și anulată! Să sperăm că nu e o reacție adversă la RAPEL … N-ar fi prima oară când în coaliție unii trag hăis și alții cea. Și mai e ceva…Tot guvernul a decis ca multe centre de vaccinare să fie amplasate în sălile de sport ale școlilor…Iar sacrificăm mișcarea și orele de educație fizică ale copiilor noștri? Nu de alta, dar afară va fi greu de ținut ore dacă ne uităm peste prognoza meteo ce ne arată iar temperaturi cu minus în a doua parte a lui februarie!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img