More


  Te vaccinezi și câștigi!

  - Advertisement -

  Am crezut că le-am văzut, trăit și mâncat pe toate în campania asta de vaccinare din România.
  Autoritățile ar face orice numai să îi convingă pe români ca până vine valul indian de Covid-19 să fim vreo 6 milioane de vaccinați cu două doze în România…Ne-au dat mici cu muștar dacă ne-am vaccinat, ne-au pus muzică, au deschis Biserica Neagră și a răsunat orga pentru vaccinați …Au umblat cu caravana și s-a dat Johnson la tot medicul de familie…Ultima scoasă pe tarabă e acum mână-n mână cu loteria…Cică ”Te vaccinezi și câștigi!”…Cum așa?
  Astfel, pentru fiecare bilet jucat la oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker și Loto 5/40 în perioada 14-27 iunie 2021 jucătorii vor primi câte un talon gratuit de participare la tragerea la sorți.
  Talonul completat cu datele solicitate se va depune în perioada 14-27 iunie 2021, inclusiv în oricare din urnele special amenajate în cadrul agențiilor loto.
  Tragerea la sorți va avea loc duminică, 4 iulie 2021.
  Atribuirea premiilor va fi făcută pe baza prezentării actului de identitate și a adeverinței de vaccinare (pentru prima doză sau rapel, în copie) emisă de Ministerul Sănătății. Adeverința de vaccinare trebuie să fie emisă până la data de 3 iulie 2021, inclusiv.
  Na, hai noroc s-avem…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img