More  Cantonament la Tărlungeni pentru CSM Olimpia Satu Mare

  - Advertisement -

  Antrenorul principal al echipei de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, Tiberiu Csik a anunțat că lotul echipei se va reuni luni, 16 ianuarie la ora 10, la Stadionul Olimpia-Daniel Prodan.

  Cum e firesc, lotul de jucători va efectua săptămâna viitoare vizita medicală, apoi se va intra în program normal de pregătire.
  Din lotul de jucători de toamnă vor lipsi doi jucători: Fischer Péter se va transfera la o echipă din Ungaria, iar Sütő Zalán se întoarce la FK Csíkszereda Miercurea Ciuc . Urmează ca zilele următoare să aflăm și noutățile din lot.
  De la reuniunea de luni va lipsi motivat Gueye Mansour, care și-a petrecut vacanța acasă, în Senegal. Golgheterul echipei se va întoarce peste o săptămână la Satu Mare, și se va alătura lotului.
  Antrenorul principal a lechipei noastre, Tiberiu Csik ne-a comunicat, că în perioada de pregătire a programat zece meciuri amicale. Primul va avea loc în deplasare la Iclod, împotriva revelației din Liga a 2-a, Unirea Dej.
  În perioada 6–15 februarie echipa CSM Olimpia va efectua cantonamentul într-o bază sportivă modernă din localitatea brașoveană, Tărlungeni. Aici, pe lângă cele două antrenamente zilnice, băieții vor juca trei mecuri de pregătire împotriva unor echipe din zonă.
  Campionatul ligii a 3-a se va relua pe 11 martie cu meciurile etapei a 16-lea din sezonul regular. CSM Olimpia Satu Mare va începe în deplasare la Oradea, împotriva echipei FC Bihor, și după meciul de acasă cu SCM Zalău băieții noștrii vor fi oaspeții celor de la Lotus Băile Felix, din ultima etapă a sezonului regular. În continuare CSM Olimpia va participa, mai ult ca sigur în grupa play-off.
  După 15 etape CSM Olimpia ocupă locul 2 în clasamentul seriei a 10-a, la egalitate de puncte (32) cu liderul Gloria Bistrița-Năsăud.

  CSM OLIMPIA SATU MARE, PROGRAMUL DE PREGĂTIRE
  21.01., Iclod: Unirea Dej (Liga 2) – CSM OLIMPIA
  25.01., Füzesgyarmat, Ungaria: Füzesgyarmati SK (Liga 3) – CSM OLIMPIA
  28.01., Satu Mare, baza sportivă Dinamo: CSM Olimpia – Victoria Carei (Liga 3)
  04.02., Sportcampus, Debrecin, Ungaria: DEAC (Liga 3) – CSM OLIMPIA
  06–15.02., CANTONAMENT, TĂRLUNGENI
  08.02., 11.02., 15.02.: meciuri amicale
  18.02., Satu Mare, baza sportivă Dinamo: CSM OLIMPIA – Oașul Negrești-Oaș (Liga 4 Elite)
  25.02., Satu Mare, baza sportivă Dinamo: CSM OLIMPIA – Sportul Șimleul Silvaniei (Liga 3)
  04.03., Recea: CS Academica Recea (Liga 4) – CSM OLIMPIA  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare