More  Da cu Bentley-ul ce aţi avut?

  - Advertisement -

  După trei zile de distracție , multă culoare, gălăgie, show și lumină, inclusiv foc, ne revenim încet la normal. Și constatăm răsfoind mărețul facebook că și prietenii de la pagina ”Parchez ca un bou Satu Mare” încep să fie afectați de lucrările din zona centrală. Nu prea mai au mușterii. Că nu prea mai e pe unde să-ți lași mașina, civilizat. Ori poți s-o lași pe bani, dar mai mulți, că deh e la privat.

  Ne-a atras atenția un comentariu postat la o imagine a unui autoturism ”săltat”…

  ”Aty Atycus – In primul rând oferiți locuri de parcare ca să aveți pretenții să fie mașinile parcate regulamentar. Eu nu cred că cineva și-ar dori să aibă parte de ridicarea autoturismului ,nu doar pentru sancțiunea primită ,dar mai și fă-ți griji să nu îți lovească mașina la ridicarea ei s-au să te afli când ție mai urgent, să nu ai cu ce te deplasa. Ori ce om de rând ar plăti un tichet de parcare ,dar dacă nu și un loc unde să parchezi s-au aparatele de multe ori am pățit că nu erau funcționale. Multi vă dați cu părerea ,mai ales cei invidioși sau celor la care le miroase mâna a ghidon de biciclete!”.

  Interesantă opinia…în rest s-aveți o săptămână frumoasă și-o vară liniștită.

  P.S.Dacă locuri de parcare nu mai sunt. hai să punem măcar niște rastele pentru bicicliști. Poate ne iese!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts