More  Comuna Homoroade a primit finanțare pentru înființarea rețelei de gaz

  - Advertisement -
  Codrenii din comuna Homoroade primesc o veste deosebită. Primăria Homoroade a reușită să obțină finanțare pentru înființarea rețelei de gaz în comună. Anunțul a fost făcut chiar de primarul comunei Homoroade, Simion Ardelean. 
  ”Prin Ordin comun al Ministrului Dezvoltarii, Lucrărilor Publice si al Ministrului Energiei,  s-a aprobat finanțarea proiectului “Înființare rețea de distribuție gaze naturale în Comuna Homoroade”, fiind alocată pentru început suma de 5.5 milioane lei ( 1.1 mil euro ).
  Prin proiect sa vor realiza o ” stație de reglare – măsurare presiune ( SRM )  ” , rețeaua de distribuție și branșamentele”, a precizat primarul Simion Ardelean.
  Edilul șef a mai precizat că este o rețea de gaz cu presiune înaltă ce vine din Medieșu Aurit – Cărășeu – Cionchesti, iar Comuna Homoroade  se va lega la această magistrală undeva în zona localității Tireac.
  Vestea a fost primită cu mult entuziasm de către cetățenii comunei Homoroade care își doresc ca în cel mai scurt timp posibil să se racordeze la rețeaua de gaz națională.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts