More



    FOTO. SPECTACOL. Teatrul de Nord găzduiește spectacolul „Partea 2. Puterea”, producție Reactor Cluj-Napoca

    - Advertisement -

    Marți 21 noiembrie, de la ora 19.00 la Sala Studio, Teatrul de Nord găzduiește spectacolul „Partea 2. Puterea”, o producție Reactor de creație și experiment Cluj-Napoca.

    5 performeri și o instalație video parcurg diferite etape ale istoriei omenirii văzute ca manifestări ale voinței de putere. Dacă puterea e un motor fundamental al lumii, atunci ea dă naștere atât regulilor și structurilor sociale, cât și haosului și dezastrului.

    „Sper că spectacolul va provoca publicul să chestioneze mai mult relația cu puterea și cu modurile în care ea se declină. E un spectacol care caută, de fapt, multă introspecție, chiar dacă nu pare așa de la bun început. Îmi doresc să nu fie și cred că nu e un spectacol comod, dar asta nu înseamnă că e greoi, dimpotrivă, am lucrat și cu mult umor.” (Petro Ionescu – regizoare)

    Spectacolul reprezintă partea a doua din trilogia „Solidarității”, fiind construit în antiteză cu spectacolul „Partea 1. Iubirea”. Spectacolele trilogiei funcționează independent, sunt de sine stătătoare și nu e necesar ca vizionarea lor să fie cronologică.

    Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Informații și rezervări se pot face la Agenția teatrală, str. Horea nr. 6, la numerele de telefon: 0261712106 | 0786538580 sau pe e-mail la agentie.teatruldenord@gmail.com.

     

    𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗮 𝟮. 𝗣𝘂𝘁𝗲𝗿𝗲𝗮

    Regia: Petro Ionescu
    Dramaturgia: Selma Dragoș
    Scenografia: Alexandra Budianu
    Muzica: Adonis Tanța
    Mișcare scenică: Cătălin Filip
    Montaj video: Călin Deneș
    Asistență de regie: Călin Deneș, Alexandra Ioana Harapu, Antonia Mihăilescu, Roxana Țentea
    Sunet și lumini: Robert Kocsis
    Cu: Andrada Balea, Cătălin Filip, Oana Mardare, Endre Rácz și Tavi Voina
    Foto și video afiș: Mihai Păcurar
    _____________________________

    Durata: 100 min
    Vârsta: 14+
    _____________________________

    Spectacol produs în cadrul programului cultural multianual „Intersecții”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.



    ULTIMELE ȘTIRI

    Latest Posts