More

    TUPEU! După ce a eșuat în reabilitarea aeroportului din Maramureș, acum este noul director la Aeroportul Satu Mare

    După ce a eșuat cu renovarea Aeroportului Baia Mare, care nici acum nu este funcțional, directorul de acolo este, începând de astăzi, noul director al Aeroportului Internațional Satu Mare este Mihai Pătrașcu.

    Fostul său șef de partid (PDL) din Maramureș, Mircea Man, l-a pus pe Mihai Pătrașcu director la Aeroportul Internațional Baia Mare (acum, Maramureș), din 1 ianuarie 2010, ca recompensă pentru implicarea sa în campaniile electorale din 2008 și 2009. Pătrașcu a compromis proiectul de reabilitare a aeroportului, acuzând că e boicotat politic și fiind acuzat că e incompetent. A fost demis în 2014, proiectul a fost reluat de la zero în primăvara anului 2015 și acum Aeroportul Baia Mare se află în situația cunoscută.

    Între timp, cu Nicolae Fechete la timonă, și cu sprijinul Consiliului Județean, Aeroportul Satu Mare a fost reabilitat integral, are curse naționale spre București (singura din nord vestul extrem al României), are curse spre Londra, iar mai recent și curse spre Litoral. Numărul pasagerilor cel puțin s-a dublat.

    Toate acestea în timp ce Aeroportul Baia Mare, condus patru ani de Mihai Pătrașcu, este și astăzi nefuncțional.

    Cu toate acestea, cu un tupeu incredibil, Mihai Pătrașcu, după ce s-a școlit în perioada de directorat, în străinătate, pe banii publici (la Danube University Krems) s-a înscris la concursul pentru funcția de director al Aeroportului Satu Mare, concurând cu actualul director, Nicolae Fechete.

    Cu toate că la prima vedere nu ar fi avut nicio șansă în fața lui Fechete (sătmărenii fiind aproape de Maramureș și se presupune că ar fi aflat de ”isprăvile” lui Păstrașcu) în urma evaluării declarațiilor de intenție de cei doi candidați la șefia Aeroportului Satu Mare, Fechete a obținut 7,5 puncte, iar Pătrașcu 8.

    Incredibil cât de proști suntem!!!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE