More

    Surpriză în cazul avionului dispărut

    2

    Discuţiile dintre membrii echipajului avionului dispărut în urmă cu 56 de zile şi turnul de control, publicate de autorităţile din Malaysia, au fost modificate în prealabil, susţin mai mulţi experţi americani. Specialişti de sunet contactaţi de NBC au explicat că în întregistrările date publicităţii apar zgomote de fond care nu au legătură cu un zbor, iar tonul discuţiei este pe alocuri schimbat brusc. Chiar dacă motivul nu se cunoaşte deocamdată, opiniile experţilor ridică primele semne serioase de întrebare legate de varianta ca autorităţile malaysiene să fi „editat” înregistrările.

    Înregistrarea audio care însoţeşte raportul preliminar făcut public de autorităţile din Malaysia joi, la aproape două luni de căutări ale avionului dispărut pe 8 martie în timp ce survola Oceanul Indian, este suspectată de experţi americani că a fost modificată înainte de publicare.

    Mai mulţi experţi contactaţi de NBC au susţinut că sunetul provine din cel puţin două surse de înregistrare audio şi că include zgomote de fond nespecifice cabinelor piloţilor ori turnurilor de control, relateză BusinessInsider.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE