More

    Inspirația lui Hitzfeld

    elv

    Elveția a învins in extremis formația Ecuadorului cu scorul de 2-1 (0-1),aseară, pe Estadio Nacional din Brasilia, în Grupa E a Cupei Mondiale .

    Sud-americanii au deschis scorul prin Enner Valencia (22), iar elvețienii au egalat imediat după pauză, prin Admir Mehmedi (48), marcând golul victoriei în prelungiri, prin Haris Seferovic (90+3). Hitzfeld a mutat decisiv la pauză, l-a introdus pe atacantul Mehmedi, iar acesta la prima sa șansă a restabilit egalitatea în min. 48, cu capul, în urma unui corner executat de Rodriguez: 1-1.  Finalul a fost electrizant, Benaglio a avut o intervenție remarcabilă în min. 86, la un șut deviat al lui Arroyo. Behrami a salvat situația în minutul 90+1, în fața Arroyo, la o fază periculoasă și apoi a dat tonul la ultimul atac, la capătul căruia Seferovic intrat și el după pauză, a marcat golul victoriei (90+3), la colțul scurt, din centrarea lui Rodriguez.

    E clar victoria venită din inspirația lui Hitzfeld care a introdus doi jucători ce au marcat golurile Elveției în acest meci.

    Următoarele meciuri din Grupa E vor avea loc pe 20 iunie: Elveția — Franța, la Salvador (22,00, ora României), și Honduras — Ecuador, la Curitiba (sâmbătă 21 iunie, 01,00, ora României).
    Elveția — Ecuador 2-1 (0-1)
    Au marcat: Admir Mehmedi (47), Haris Seferovic (90+3), respectiv Enner Valencia (22).
    Brasilia, Estadio Nacional
    Cupa Mondială 2014 — Grupa E

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE